Realgymnasiet

Vi vill skapa mer och bättre skola för fler. Nu söker vi dig som tillsammans med oss vill fortsätta att utveckla framtidens skola. Du är en nyfiken och kreativ person med förmåga att omsätta drömmar till verklighet. Du finner trygghet i förändring och du vill göra skillnad, för skillnad – det gör vi hela tiden.

Realgymnasiet är en skola med fokus på teamarbete och nära samarbete med branschen. Här skapar våra medarbetare varje dag mer och bättre skola för alla våra elever. Realgymnasiet är en del av Lärande i Sverige AB, en av de största aktörerna på friskolemarknaden. Vi startade det första Realgymnasiet 2003 och finns idag på ett flertal orter i landet, från norr till söder.

Realgymnasiet i Helsingborg är centralt belägen i ljusa, moderna lokaler med fin arkitektur. Skolan startade hösten 2015. Här arbetar cirka 18 medarbetare. Drygt 100 elever studerar på skolan. Vi erbjuder naturbruksprogrammet med profilen: djurvård, häst, hund samt natur och äventyr.

Nu söker vi en specialpedagog till Realgymnasiet i Helsingborg. Hos oss kommer du bland annat att arbeta med handledning av pedagoger och elever, kartläggningar, åtgärdsprogram, genomföra screening samt arbeta med det förebyggande elevhälsoarbetet. 

Som specialpedagog kommer du även ingå i vårt elevhälsoteam där skolsköterska, kurator, mentorer och skolledare ingår. 

Vi lägger stor vikt vid elevernas personliga utveckling och har därför heltidsmentorer som stöttar eleverna i deras utveckling. Du kommer arbeta nära mentorer och pedagoger för att skapa en gynnsam helhet för eleverna. 

Erfarenhet och kompetens

Vi söker i första hand dig med specialpedagogisk examen eller annan likvärdig specialpedagogisk kompetens. Du brinner för en likvärdig skola där alla kan utvecklas efter sina egna förutsättningar och du vill vara med och skapa goda förutsättningar för lärande.  

Personliga egenskaper

Trivs du i det lilla sammanhanget med korta beslutsvägar och stort utrymme för delaktighet och initiativ? Är du trygg i dig själv som person och yrkesmänniska men samtidigt beredd att anta utmaningar och tänka nytt? Tror du på teamarbete och att vi tillsammans når längre? Drivs du av att utveckla dig själv? 

Då är du varmt välkommen att söka tjänsten! Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 2018-08-01
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 20%
Ort Helsingborg
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2018/56
Kontakt
  • Niklas Christensen, rektor, +46101398348
Facklig företrädare
  • Agneta Högstedt, Lärarförbundet, 013 - 341 64 66
  • Håkan Jonsson, Lärarnas Riksförbund, 0766-274367
Publicerat 2018-04-16
Sista ansökningsdag 2018-05-02

Tillbaka till lediga jobb