Realgymnasiet, Realgymnasiet Sundsvall

Lärande behövs mer än någonsin. Vi bestämde oss tidigt för att skapa en stilbildande skola som tar vara på allt det positiva som möjliggörs av ny kunskap och ny teknik. En skola med ambitionen att varje individ ska få chansen att frigöra sin potential och leva välmående i informationssamhället. Vi tror på kraften i att kombinera pedagogik, partnerskap och digitalisering.


Just nu är vi inne i en spännande tillväxtresa och söker fler engagerade medarbetare. Vi hoppas att du vill vara med på resan och bidra till en bättre skola för fler.

Elevens lärande är alltid i centrum och vi arbetar mot att bidra till skolutveckling genom att vara en föregångare och stilbildande aktör inom svensk skola. Våra pedagogiska ledstjärnor är att eleverna ska ges möjlighet att: Lära i sammanhang, Lära att lära, Lära i samarbete och Lära för framtiden.


Våra utbildningar bygger på idén om att det personliga intresset är den bästa drivkraften för ett utvecklande och meningsfullt lärande för livet. Tillsammans med de främsta inom varje bransch erbjuder vi utbildningar som möter verkliga, uttalade behov i svenska tillväxtbranscher. Med en utbildning från Realgymnasiet kan eleverna börja jobba direkt efter examen, eller studera vidare på högskolenivå. Realgymnasiet är en skola för idag, och för framtiden.

Realgymnasiet i Sundsvall startade hösten 2011. Här arbetar cirka 16 medarbetare. Drygt 90 elever studerar på skolan inom utbildningarna Djurvård, Häst, Hund, Natur & äventyr.

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistsjuksköterskeutbildning inom barn och ungdom, eller distriktsköterska. Tillsammans med de övriga inom skolhälsovården kommer du att ansvara för organisation av elevhälsans medicinska insatser i skolan.

Du följer basprogrammet för gymnasieskolan samt deltar aktivt i skolans elevhälsoteam. Vi har ett nära samarbete med skolläkare, skolpsykolog som stöttar dig i ditt arbete samt ett bra stöd från vårt centrala elevhälsoteam. 

Vi arbetar aktivt inom elevhälsan med det främjande och förebyggande arbetet för att våra elever ska klara sina mål i skolan. Under kommande läsår kommer skolan satsa på ett arbete med Ung Livsstil som också innebär fortbildningstillfällen. Vi har heltidsmentorer för varje klass som samverkar aktivt med elevhälsan och deltar i hälsoprojekt.

Brinner du för att arbeta i ett team så är du rätt för oss. Vi är en skola som står för våra värdeord; team, utveckling, trygghet och framgång. Det är viktigt för oss att våra elever är trygga och att de har en värdefull skolgång.

Vi har nära samarbete med andra gymnasieskolor i Sundsvall som kan kombinera tjänsten på ett bra sätt.

Sista ansökningsdag den 31/7.

Vi undanber alla rekryterings- och bemanningsföretag att höra av sig.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 1/8 eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 20%
Ort Sundsvall
Län Västernorrlands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/113
Kontakt
  • Anneli Harrvik, Rektor, 073-351 77 20
Publicerat 2018-07-12
Sista ansökningsdag 2018-07-31

Tillbaka till lediga jobb