Realgymnasiet, Realgymnasiet Sundsvall

Vi vill skapa mer och bättre skola för fler. Nu söker vi dig som tillsammans med oss vill fortsätta att utveckla framtidens skola. Du är en nyfiken och kreativ person med förmåga att omsätta drömmar till verklighet. Du finner trygghet i förändring och du vill göra skillnad, för skillnad – det gör vi hela tiden.

Realgymnasiet är en skola med fokus på teamarbete och nära samarbete med branschen. Här skapar våra medarbetare varje dag mer och bättre skola för alla våra elever. Realgymnasiet är en del av Lärande i Sverige AB, en av de största aktörerna på friskolemarknaden. Vi startade det första Realgymnasiet 2003 och finns idag på ett flertal orter i landet, från norr till söder.

Realgymnasiet i Sundsvall startade hösten 2011. Här arbetar cirka 16 medarbetare. Drygt 90 elever studerar på skolan inom utbildningarna Djurvård, Häst, Hund, Natur & äventyr.

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistsjuksköterskeutbildning inom barn och ungdom, eller distriktsköterska. Tillsammans med de övriga inom skolhälsovården kommer du att ansvara för organisation av elevhälsans medicinska insatser i skolan.

Du följer basprogrammet för gymnasieskolan samt deltar aktivt i skolans elevhälsoteam. Vi har ett nära samarbete med skolläkare, skolpsykolog som stöttar dig i ditt arbete samt ett bra stöd från vårt centrala elevhälsoteam. 

Vi arbetar aktivt inom elevhälsan med det främjande och förebyggande arbetet för att våra elever ska klara sina mål i skolan. Under kommande läsår kommer skolan satsa på ett arbete med Ung Livsstil som också innebär fortbildningstillfällen. Vi har heltidsmentorer för varje klass som samverkar aktivt med elevhälsan och deltar i hälsoprojekt.

Brinner du för att arbeta i ett team så är du rätt för oss. Vi är en skola som står för våra värdeord; team, utveckling, trygghet och framgång. Det är viktigt för oss att våra elever är trygga och att de har en värdefull skolgång.

Vi har nära samarbete med andra gymnasieskolor i Sundsvall som kan kombinera tjänsten på ett bra sätt.

Sista ansökningsdag den 31/7.

Vi undanber alla rekryterings- och bemanningsföretag att höra av sig.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 1/8 eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 20%
Ort Sundsvall
Län Västernorrlands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/113
Kontakt
  • Anneli Harrvik, Rektor, 073-351 77 20
Publicerat 2018-07-12
Sista ansökningsdag 2018-07-31

Tillbaka till lediga jobb